Engels
 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Google Play
 • iTunes
 • Windows
 • Over Vianen Handelskwekerij

  Vianen handelskwekerij teelt en verhandelt potplanten van topkwaliteit. Om deze topkwaliteit te behalen, importeren wij jong plantmateriaal uit verschillende delen van de wereld, onder andere uit Sri Lanka en Guatemala. Hierdoor zorgen wij voor continuïteit en kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Vianen handelskwekerij is gespecialiseerd in de volgende plantensoorten: Codiaeum en Euphorbia milii.

  Kwaliteit

  Onze leveranciers zijn aangesloten bij het MPS kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk staat garant voor het naleven van de Europese milieueisen en arbeidsomstandigheden. Voor ons is dit van groot belang, omdat we er dan zeker van zijn, dat de plant van het begin tot het eind volgens de Europese eisen wordt geteeld en verhandeld. Ook in onze kwekerij werken wij volgens de Europese eisen. Vianen Handelskwekerij voert het kwaliteitskeurmerk: MPS-A.

  Codiaeum

  We telen Codiaeum in de volgende potmaten: 8.5 cm (kleinbladig), 13 cm en 17 cm (grootbladig). Dit is een jaarrond product en dus het gehele jaar leverbaar. Bij de Codiaeum is het vermelden waard, dat we veel verschillende soorten telen. Deze soorten zijn afzonderlijk leverbaar, maar ook gemengd in tray.

  Euphorbia milii

  De Euphorbia milii telen wij in de potmaat 13 cm en 17cm. Bij de Euphorbia milii is het vermelden waard, dat we veel verschillende soorten telen. Dit product is vanaf maart tot september leverbaar. De Euphorbia milii is kwekerrechterlijk beschermd. Vianen Handelskwekerij is gespecialiseerd in het telen van een zware en compacte Euphorbia milii.

  De toekomst

  Vianen Handelskwekerij is altijd bezig, om te kunnen voldoen aan de nieuwe eisen die aan producten worden gesteld. Zo kunnen wij topkwaliteit en continuïteit garanderen, die consumenten en professionals zeker waarderen!

  Afzet

  De afzet vindt plaats via FloraHolland vestiging Aalsmeer en Naaldwijk. Zowel direct, via bemiddeling als via de klok zijn onze producten te verkrijgen.
  In de Landelijke Aanbodsbank External en op FloraXchange External is ons actuele aanbod opgenomen.

  Vianen HandelskwekerijVianen Handelskwekerij Vianen HandelskwekerijTransportband Vianen HandelskwekerijCodiaeum Vianen Handelskwekerij‘Walking plant’-systeem Vianen HandelskwekerijEigen tranpsort (Volvo)